Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

POPUSTI

"Loper Tours" se trudi da gostu pruži kompletnu uslugu na jednom mjestu: Smještaj, ishranu i robu široke potrošnje. U planu su prodavnica suvenira i garderobe u kojima će svaki gost koji koristi usluge "Loper Tours" turističke agencije imati značajan popust.

 

 

KAKO NAS PRONAĆI

"Loper Tours" radi preko cijele godine.

Petrovac Na Moru je predivan i u ostalim godišnjim dobima. Sa svojom blagom klimom i čistim vazduhom u jesenjim, zimskim i prolećnim mjesecima Vam pruža miran i zdrav odmor, šetnje uz šum talasa, sportski ribolov, tenis, večere uz tihu muziku, kafići...

 

 

LoperTours PETROVAC NA MORU
ENG SER RUS
LOPERTOURS
agencija Lopertours
smjestaj Lopertours restoran  Lopertours kontakt  Lopertours Petrovac na Moru  Lopertours

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Turistička agencija

LOPER TOURS

 

U sklopu preduzeća "Loper Tours" djeluje turistička agencija koja objedinjuje poslovanje preduzeća. Turistička agencija nudi privatni i hotelski smještaj preko cijele godine na području Petrovca Na Moru. Pored smještaja koji je u vlasništvu preduzeća "Loper Tours" agencija ima ugovor sa mnoštvom kuća u Petrovcu i okolini koje se bave izdavanjem soba i apartmana. "Loper Tours" primjenjuje apsolutno isti tretman prema svim svojim gostima bilo da su smješteni u sobama koje su u vlasništvu preduzeća, sobama u ostalom privatnom smještaju ili po hotelima. Zbog izuzetno čvrstog i stabilnog stava agencije prema svim privatnim vlasnicima smještaja rezervacije su potpuno sigurne. Gostima naše agencije ostaje jedino da razmišljaju o tome kako će svoje vreme na odmoru da utroše.

 

Pored gradske i plaže Lučice Petrovac obiluje mnoštvom manjih plaža do koje se može stići autom ili čamcima, odnosno turističkim brodićima. Ukoliko dan želite da provedete na Skadarskom jezeru ili da splavarite Tarom Agencija "Loper Tours" će Vam prirediti ove nezaboravne trenutke.

 

 

Smještaj - Rezervacije

 

 

 

 

Sva prava zadrzana © Loper Tours